Klacht: onverantwoordelijke klacht mogelijke medewerker

op 08 oktober 2016 over Sociale dienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er loopt hier een man die een jongetje van ong. 11 jaar op een brommer laat rijden, onverantwoordelijk vind ik zoiets. Ik vermoed dat hij gezins-begeleider is van een somalisch gezin die naast me op het Dilledonk-Zuid fietspad wonen. Die man vestigt de aandacht al erg op zich door vrij “intiem” met de 2 jongetjes om te gaan buiten voor de deur, en nu dit geintje met die brommer, het moet niet gekker worden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als die man zich gewoon op zijn begeleidende taak richt, en niet te familiair is. en zeker niet die brommer beschikbaar stelt aan een 11 jarige!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sociale dienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sociale dienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vosje54