Klacht: Onterechte vermelding op internet

op 12 april 2018 over Rijschool Ted de Kruif in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In 2017 heb ik bij u een klacht neergelegd tegen Kayyo omdat zij mijn voormalige rijschool, inmiddels 18 jaar gestopt, zonder mijn toestemming vermelden op internet (google). Voor een bepaalde periode is de vermelding van internet verdwenen, maar nu zie ik dat de vermelding opnieuw, zelfs bovenaan, op internet staat. Nimmer heb ik Kayyo toestemming gegeven om mijn voormalige bedrijfsnaam op internet te vermelden. Daarom EIS ik dat Kayyo mijn ex-rijschoolnaam, met alle onderhangende gegevens direct van het internet te verwijderen, ook eis ik dat zij deze gegevens uit hun bestanden verwijderen en eis ik dat zij de bedrijfsnaam van mijn voormalige rijschool nooit meer op internet zullen vermelden.

Gewenste Oplossing:

als mijn voormalige bedrijfsnaam, met onderhangende data, door u of Kayyo van het internet worden verwijderd en dat deze gegevens nooit meer op het internet vermeld zullen worden

Alle klachten die gemeld zijn door