Klacht: onterechte stopzetting van de uitkering.

op 29 juli 2015 over Sociale dienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een uitkering van de sociale dienst. Zo’n beetje om de 2 jaar mag ik weer mijn uitkering opnieuw aanvragen. De sociale dienst is van mening dat je hele dag voor hun is als ze met jou afspreken , en in de brief vermelden dat het geheel maar een half uurtje of 3 kwartier duurt.
ik heb er niets op tegen dat sommige afspraken iets uit kunnen lopen.kan gebeuren zeg ik altijd maar. Maar als ze je dan op een afspraak uitnodigen en tijden die afspraak word je dan verteld dat het wel een uurtje kan uitlopen omdatze iets in de brief niet hebben gemeld, namelijk een huisbezoek. Als je dan oprecht verteld dat je nog een afspraak heb, word je vervolgens als een crimineel behandeld.later word ik voor een 2e gesprek uitgenodigd en sta ik met 3 min weer buiten omdat ze alleen het adres willen hebben van die afspraak. Dan vervolgens sturen ze een brief waarin je uitkering word stopgezet omdat ze 2 keer niet konden kijken bij mij thuis. Volgens hun was dat ook tijdens het 2e gesprek besproken, iets wat dus nooit is gebeurd. Nu zit ik weer zonder uitkering en loop ik kans op straat te staan doordat ik mijn huur niet meer kan betalen.

Gewenste Oplossing:

Hervatting van mijn uitkering vanaf het moment van stopzetting

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sociale dienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sociale dienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door thedukeman