Klacht: onterechte rekening

op 07 oktober 2017 over Mediation Agency in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben ooit gebeld over een weekend weg, ik heb toen gezegd, stuur het maar per email op dan zal ik het bekijken en dus beslissen, weken later werd ik gebeld dat er nog een rekening openstond, ik heb ze toen verzocht om een deurwaarder in te schakelen, er is immers niets vastgelegd, vandaag werd ik weer gebeld dat er nog een rekening openstond, ook hierop heb ik vertelt dat ik niets had gekocht, hooguit per mail uitleg over de reis heb gevraagd, nu krijg ik opeens wel een mail, dat de rekening a99 euro betaald dient te worden, iets wat ik niet van plan ben.

Gewenste Oplossing:

Als dit soort bedrijven verboden zouden worden.

Alle klachten die gemeld zijn door greetje1952