Klacht: onterechte betalingsachterstand

op 03 februari 2014 over Free Record Shop in de categorie CD- en DVD winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eind november een concertdvd besteld bij free record shop. echter heb ik het verkeerde product toen geleverd gekregen, ik heb hierover gebeld met de klantenservice en het product geretourneerd. Tevens is er een nieuwe dvd voor mij besteld. deze is prima ontvangen, en daarop ook betaald.
nu kreeg ik vorige week een aanmaning dat ik nog een bedrag open heb staan bij de free record shop. het bedrag van de eerste bestelling. die blijkbaar toen dus niet geannuleerd is. Nu kan ik niemand meer bereiken om hier opheldering over te krijgen en ervoor te zorgen dat er geen volgende stappen komen zoals een incassobureau.

Gewenste Oplossing:

Elke oplossing. Ik wil graag in contact komen met free record shop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Free Record Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Free Record Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kapp