Klacht: onterechte betaling

op 04 mei 2017 over Slimfruit in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vorig jaar slimfruit incasso betaald in delen 109 euro en daarbij was het klaar zeiden ze.en jaar later krijg ik weer een bericht dat er nog een rekening open staat van 68 euro.en dat klopt dus helemaal niet.ik wil er van af.help me alstublieft.

Gewenste Oplossing:

als ik niks meer van slimfruit krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slimfruit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slimfruit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jumpie32