Klacht: Onterechte aanmaning

op 18 juli 2017 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De aanslag OB nr. 37.46.835.F.01.4501 moest op 12-6-17 betaald zijn.
Mijn bankafschrift geeft aan dat het bedrag ad. 1108 euro op 9-6-17 is overgeboekt naar de belastingdienst. Op 22-6-17 komt er een aanmaning binnen met kosten omdat het bedrag op 15-6-17 nog niet binnen zou zijn bij de belastingdienst!!
Ik wordt in mijn vakantie gestoord door onze voorzitter met deze aamaning. Na de gebruikelijke wachttijd aan de telefoon wordt mij vrolijk medegedeeld dat het bedrag binnen is, maar dat het pas op 20-6-17 is verwerkt!!! Dus tussen 9-6 en 20-6 hebben ze zitten slapen en bedenken om op 22-6 een aanmaning te gaan versturen.
Onbegrijpelijk, hoe zo digitalisering?
Ik denk van 15 jaar geleden, toen kon zoiets nog voorkomen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er een fatsoenlijk excuus zou komen, want zelf dat moest ik uit de mond van de medewerker bij de belastingtelefoon trekken.
Een mededeling met de betaling erop zou gepast zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door St.GG