Klacht: Onterechte aanhouding

op 24 september 2017 over Politie in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn minderjarige zoon is door de politie opgepakt en meegenomen in de auto. De reden hiervan is omdat zijn naam is benoemd door de jongens die zijn opgepakt tijdens het vernielen bij een bouwterijn. Hij is niet binnen geweest en heeft ook niet mee gedaan. Hij heeft buiten gestaan en heeft er voor gekozen om niet mee te doen. De politie gaf aan dat ze hem ook geloven. Ik vind niet dat ze het recht hebben om buiten hem op te pakken en in de auto mee te nemen. Hij is hierdoor nogal erg geschrokken.

Gewenste Oplossing:

Ik had liever gewild dat ze ons als ouders thuis hadden ingelicht. Ik plaats van hem Mee te nemen.
Helemaal omdat hij hier niks mee te maken heeft.

Met vriendelijke groeten,
Bourakba

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Politie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Politie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bourakba