Klacht: Onterecht inhouden van mijn WIA-HIAAT inkomen

op 28 december 2017 over UWV in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er worden door incasso bureau’s beslag uitgevoerd op mijn WIA-HIAAT inkomen, echter lopen hier rechtzaken tegen , maar ze blijven maar inhouden. deze incasso bureau’s mogen dit niet doen omdat de Rechter nog moet beslissen.
Vanaf juli 2017 houden ze al meer dan de helft in

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat UWV Stopt met inhouden en uitbetalen aan de incasso's bureau's
Ik wil dat UWV al deze ingehouden bedragen vanaf juni de helft van mijn inkomen 886,- euro pm tot nu 7 x 886,- terug stort naar mij J van Loo verzekerd WIA-HIAAT wat ook niet word betaald al vanaf 2016 aanvulling verzekering wia hiaat bij achmea betalen ze maar niet uit.
Omdat ze fouten maken en hebben gemaakt ben ik de pineut

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door johnverovanLoo