Klacht: Onterecht incasso via FIAD INCASSO

op 19 mei 2020 over Discount Card Europe in de categorie Creditcards

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In 2006 ben ik in contact gekomen met DCE. Ik heb lidmaatschap gelijk betaald voor de eerste jaar. Ik ben achtergekomen na een paar manden dat er bijna geen voordeel is om nog lid te blijven dus heb ik zowel telefonisch en per email mijn lidmaatschap opgezegd.

In 2019 begun ik ineens brieven van FIAD incasso te ontvangen om 200 euros voor 10 dagen te betalen anders volgt er een procedure bij de rechtbank. De brieven komen in 5 delen met hetzelfde text in een envelop. Ik ben hier moe van en vind het schandalig dat dit kan gebeuren in Nederland!

Gewenste Oplossing:

Ik zou het waarderen om geen communicatie te hebben met DCE. Ze moeten echt werk gaan zoeken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Discount Card Europe

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Discount Card Europe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Philip232