Klacht: Onterecht gezakt theorie examen

op 07 juni 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na mijn examen heb ik fouten direct na mijn examen doorgenomen die ik via mijn mailbox heb ontvangen. Hieruit blijkt dat er fouten zijn gegeven,dit terwijl ik niet eens de vragen over het onderwerp heb gehad. Graag wil ik hier meer helderheid over. Als het namelijk daadwerkelijk klopt dat de fouten die zijn aangeven onterecht zijn, ik zeker ben geslaagd.

Met vriendelijke groet,

S. El Mahi

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik antwoord en helderheid heb gekregen op mijn vraag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samia35