Klacht: Onterecht gezakt

op 19 juli 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn examinator vertelde mij dat ik bij bepaalde punten niet keek of er fietsers aankwamen. Ik heb hem verteld dat ik het er absoluut niet mee eens ben. Helaas niets aan te doen gezakt is gezakt. Maar is dit wel zo eerlijk? Ik heb duidelijk gekeken en weet zeker dat ik wel heb gedaan waarvan hij zegt dat ik het niet heb gedaan. Is hier iets aan te doen? Volgens het cbr niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de examinator kan inzien dat hij het zelf mischien over het hoofd heeft gezien of in ieder ander geval kan toegeven dat het onterecht was.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Delax