Klacht: Onterecht gezakt

op 12 juni 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren, tijdens mijn theorie-examen had ik de examinator geroepen (alleen) bij een vraag voor een beetje duidelijkheid, maar de examinator mocht mij niet helpen. Dat is wel logisch, maar door die vraag, onder andere, heb ik mijn theorie niet behaald. Het antwoord op de directe vraag kan ik dromen, maar de vraag was heel onduidelijk gesteld en de antwoorden waren niet compleet.

Gewenste Oplossing:

Als ik die vraag mag komen bespreken en mijn theorie daarna krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Huseyin-Ali

1 jaar geleden - CBR negeert mijn klacht. Ik denk dat ik niet de enige ben die dit overkomt. Bah. Het gerucht over CBR die de ronde deed is dus waar! CBR is alleen maar uit op geld en laat de burgers expres zakken op verschillende examens (nu ik erover nadenk, er is bijna geen verschil tussen criminelen en CBR). Bah bah!!!

Alle klachten die gemeld zijn door Huseyin-Ali