Klacht: onterecht geld afhaling

op 30 juni 2016 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

al LANG geleden heb ik dat abonnement of wat dan ook opgezegd van hun bedrieglijke luckymillions en nu halen ze plots nog eens 49.95 euro van mijn rekening. december 2015 hebben ze eenmalig dat bedrag afgehouden. toen heb ik het opgezegd en een half jaar later halen ze plots nog eens dat bedrag af. zomaar. geld voor mijn autoverzekering verdomme

Gewenste Oplossing:

wanneer dat geld terug gestort is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door enfant terrible