Klacht: Onterecht geld afgehaald van rekening

op 03 mei 2016 over squla in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 3 maanden voor proef meegedaan aan squas. Daarna hebben we geen bericht ontvangen dat we automatisch vast zitten aan een abonnement. Anderhalf jaar lid geweest terwijl wij niet op de hoogte zijn en automatisch het abonnement verlengt terwijl wij geen gebruik van squla hebben gemaakt. Ik vind dit erg vervelend. Waarom sturen ze geen bericht hierover.

Gr
Drissi saidi

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terug willen krijgen of dat mijn zoon op squla mag voor de tijd dat we voor niks hebben betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over squla

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over squla nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aminesqula