Klacht: Onterecht behandeld

op 24 juli 2017 over Mivadacare in de categorie Thuiszorg

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gestart mivadacare. Eerste 2 maanden zwart gewerkt en te laat loon ontvangen. Ze helpen clienten onterecht. Ze komen niet opdagen bij clienten dus hun krijgen niet hun zorg. Ze hebben clienten alleen maar voor het geld wat zij voor hun zorg krijgen. Ongeordend werk niks is in orde en via de regels. Documenten en hun papier regels zijn ook niet compleet en zo kan ik door gaan. Iemand moet daar dringend langs gaan en hun zaken bekijken de baas is ook goed in het plegen en vervalsen van fraude. 30juni via de mail op staande voet ontslag gekregen. Dat ik per 1juli niet meer welkom ben. Ze willen mijn loon ban €2.172 niet betalen. Ik heb nu geen inkomen en kom in de problemen met mijn vaste lasten heb mijn geld voor deze maand hard nodig.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld krijg die ik behoor te krijgen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ontevreden123321