Klacht: onterecht Abonnements betalen

op 13 juli 2016 over Rendement in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige jaar werd ik gebeld door Rendement uitgeverij of ik gratis van hun een tijdschrift wilde en daarbij zou ik ook gratis 2 boekjes krijgen. Deze heb ik ook gehad.
Begin dit jaar krijg ik een acceptgiro om het abonnement voor 2 schriften te voldoen. Ik heb met uitgeverij Rendement gebeld en gezegd dat ik geen abonnement bij hun heb afgesloten en dat ook niet wil. Het antwoord hierop was dat ik van hun een welkomstbrief heb ontvangen. Deze heb ik niet gezien en dat ook gemeld. Nu zeggen zei ook dat een telefonische toezegging wat ik niet gedaan heb ook geldig is voor een abonnement. Aan de telefoon gevraagd of ze mij opnieuw een welkomstbrief kunnen sturen zodat ik na kan lezen wat hierin staat. Tot op heden geen welkomstbrief gehad maar wel een brief van het incassobureau Collactive incasso uit Eindhoven

Gewenste Oplossing:

Als ik deze factuur niet meer hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Rendement over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Rendement in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door W.Kniest