Klacht: Onrechtmatige opdracht tot plaatsing van gegevens van mijn bedrijf plus rekening

op 21 juni 2021 over Bedrijfopzoeken.nl in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16 juni 2021 werd ik gebeld door ene Donny die zei van MKB bedrijvengids te zijn. Hij vroeg mij of ik nog interesse had de inschrijving van mijn bedrijf te verlengen…? Ik antwoordde ontkennend en zei hem geen interesse te hebben. Hij vroeg of dit mocht worden opgenomen. Heel dom van mij, ik stemde toe. Hij herhaalde mijn naam, die ik moest bevestigen en eindigde met te zeggen dat de factuur naar mij zou worden opgestuurd.

Ik ontving gisteren een brief van een bedrijf, voor mij onbekend, Bedrijfzoeker.nl, een factuur, van 544, 50 euro.

Gewenste Oplossing:

Als dit onrechtmatig handelen van dit bedrijf wordt stopgezet.
Ik deze factuur niet hoef te betalen.

Alle klachten die gemeld zijn door Heloise