Klacht: Onrechtmatige aftrek via domicielering

op 11 juli 2016 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben verleden jaar gecontacteerd geweest via telefoon om mee te doen aan een kansspel. Ik heb hier niet aan deelgenomen, maar toch gaat er een bedrag van 49.04 euro van mijn rekening af. Wegens betalingsmoeilijkheden zo ik graag hebben dat dat stopt. Ik kan dat geld goed gebruiken voor andere betalingen als alleenstaande.

Gewenste Oplossing:

Gelieven de bedragen niet meer af te halen van de rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roky1