Klacht: Onrechtmatig handelen

op 28 november 2016 over Bureau Jeugdzorg in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meerdere zaakwaarnemers of hoe je dat ook noemt gehad. Ze doen allemaal niets! Behalve met een vingertje wijzen. Vader word niet verplicht om het geld aan mij te vergoeden wat volgens het ouderschaps plan moet. Ik ga ook een advocaat in handen nemen

Gewenste Oplossing:

Wanneer rechtvaardigheid geschied

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bureau Jeugdzorg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bureau Jeugdzorg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Catharina fotoiu