Klacht: Online terug kijken werkt niet.

op 21 september 2017 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op internet explorer, Firefox en Google chrome allemaal geprobeerd om programmas terug te kijken op verschillende mobielen en mijn laptop maar telkens als ik dat doe komt er een grijs schermpje waar een boodschap in zou moeten stain maar er staat alleen maar OK en een kruisje en dan kan ik dus niets kijken.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik weer sbs6 programmas terug kan kijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anoniem4957