Klacht: Onhygiënische bereiding eten

op 17 juli 2016 over Subway in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het maken van mijn broodje,pakte uw medewerker met haar plastic handschoentjes het geld aan en uit de kassa en ging vervolgens het sla en andere etenswaren met dezelfde handschoentjes uit de bakken halen om op mijn broodje te doen..ik zei er wat van en ze maakte ook wel een nieuw broodje,maar het idee dat ze in die bakken met etenswaren is geweest met onhygiënische handschoenen, daar smaakte me broodje niet meer lekker om..

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat dit geen standaard onhygiënisch handelen van u medewerkers betreft..
Dat als ik binnenkort een steek proef neem er hygiënisch te werk word gegaan,want op deze manier kunnen mensen gewoon ziek worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Subway

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Subway nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dhr E Celik