Klacht: ongewenste / ongevraagde verlenging ‘gratis’ abonnement

op 10 oktober 2016 over Places.nl in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kreeg een jaar lang gratis een vermelding met een kortingsbon. Nu blijk ik er volgens dit bedrijf kennelijk mee ingestemd te hebben om dit ongewild en ongewenst met een jaar te verlengen. Ik kwam hier achter toen ineens middels een zakelijke incasso voorgemeld werd – zoeen die je niet kan storneren en waarvoor eigenlijk een handtekening op een machtigingskaartnodig is en die gemeld dient te wordne bij een bank (wat dus niet gebeurd is ..)

Gewenste Oplossing:

creditering van deze factuur

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Places.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Places.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door JHHDrenth