Klacht: Ongewenste factuur

op 02 september 2016 over Places.nl in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb ongewild een factuur gekregen! Zonder dat ik ergens voor heb getekend of iets is er zomaar verlengd en heb ik nu ongewild een factuur gekregen.

Gewenste Oplossing:

Als de factuur word geannuleerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Places.nl over deze klacht.

Bericht van Places.nl

1 jaar geleden - Goedemorgen mevrouw Rensink, Hartelijk dank voor uw bericht. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen via onze klantenservice via 024-3555299 of service@telefoonboek.nl? Wij horen graag van u. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wens u nog een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Alejandra Places.nl

Alle klachten die gemeld zijn door tamararensink