Klacht: ongewenste afschrijvingen

op 23 juni 2016 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 3 maart werd een bedrag van 49,00 van mijn rekening gehaald door Mkbusiness voor iets wat Europelottery heet. Nu op 23 juni gebeurt hetzelfde. Het bedrag is verhoogd met twee cent naar 49,02 (merkwaardig) Nu pas word ik wakker. Ik heb nooit toestemming gegeven om mee te spelen in de Europelottery. Ook Mkbusiness zegt me niets. De tegenrekening is NL32SNSB0852923201

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het geld teruggestort wordt en mij een verklaring gegeven wordt hoe dit heeft kunnen gebeuren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paul Prenen