Klacht: ongewenste accounts gemaakt op mijn naam

op 18 december 2012 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte,
Ik wordt al drie maanden aan een stuk gestalkt door een vrouw uit Hulst. Nu heeft ze mijn fotos gebruikt en heeft ze drie accounts op mijn naam geopend en heeft ze ook mijn telefoonnummer doorgegeven die ik al 11 jaar gebruik. Door haar moest ik mijn telefoonnummer veranderen omdat ik voortdurend gebeld werd door mannen. De politie van Hulst is al op de hoogte. Ik heb al een klacht ingediend.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik jullie vriendelijk vragen om die drie accounts te achterhalen en te verwijderen. Kunt u ook haar IP adres achterhalen zodat ik een bewijs heb voor de politie van Hulst omdat ze dit nodig hebben om een gerechtelijke procedure op te starten? Ik geef jullie ook haar naam door zodat het misschien gemakkelijker is voor u om haar IP adres te achterhalen. De naam is El Farissi Hind.
Met vriendelijke groeten,
H. Kurs

Alle klachten die gemeld zijn door zerdamirza