Klacht: ongevraagd geld afgeschreven

op 10 juni 2016 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen. Helaas zag ik gisteren tot mijn verbazing 49 euro afgeschreven van mijn rekening. Ik ben ooit telefonisch benaderd online luck en zou ook een mail krijgen. Helaas heb ik nooit gehad en kon nergens op reageren beetje jammer dat ze met mensen omgaan en geld afhandig maken. Hen dan ook direkt geld terug geboekt. Het is afgeschreven door stichting derdengelden Mkbusniness.

Gewenste Oplossing:

Als dit bedrijf stopt met mensen zo oplichten. En nooit meer ongevraagd geld afschrijft en netjes eerst een mail stuurt dat je aan kan geven of je wel of niet mee wilt spelen. En bij mij nooit meer ongevraagd geld afschrijft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door MKBusiness in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKBusiness een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKBusiness

Heeft op 14 juni 2016 om 08:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer, mevrouw,

Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat u vindt dat er onterecht gelden van uw rekening zijn afgeschreven. Wij baseren onze informatie op hetgeen onze opdrachtgevers aanleveren.

Graag wil ik u verzoeken om met inhoudelijke vragen, klachten of opmerking contact op te nemen met onze opdrachtgever.

Reactie van de melder van de klacht jen3

1 jaar geleden - Weet je wat zo jammer is je kan nergens gegevens vinden van de online luck.

Alle klachten die gemeld zijn door jen3