Klacht: ongemachtigd geld afgeschreven badoo

op 15 oktober 2016 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ooit eens 1x credist gehaald dit was met internet bankieren houd in dat je dus eenmalig betaald vervolgens 2 weken later word er ongemachtigd 45 euro afgeschreven terwijl ik hier duidelijk geen toesteming voor gegeven heb

Gewenste Oplossing:

als ze in de toekomst niet zomaar dingen afschrijven die wetelijk niet mogen heb zelf de 45 euro trug gevorderd bij de rabobank en contact gehad met ayden maar verneem niks van badoo en heb ze gemeld dat ik de 45 euro trug gestort heb tevreden ben ik waneer dit ales is afgerond

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door robertgijsberts