Klacht: Ondeugdelijk product

op 01 november 2017 over TopRC in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25 juli een Xiro Xplorer V besteld en deze is op 26 juli geleverd met een DOA controller. Ik ben het op volgende weekend vanuit Friesland naar Uden gereden, om de RMA procedure te versnellen. Vanaf het begin was de camera niet goed, dit direct bij TopRC en Xiro gemeld. Geen reactie TopRC en van Xiro moest ik nog een filmpje aanleveren. Deze vlucht (binnen 14 dagen na aanschaf) was geen succes, want de drone is onbestuurbaar gecrashed. Dit is trouwens een veelgehoorde klacht onder Xiro gebruikers! Na aanleveren logging gewoon een garantie reparatie. Binnen 14 dagen de drone terug zonder batterij, ondanks dat ik had aangegeven dat de batterij is weggegooid door mij ivm gebroken brackets. Na 9 weken heb ik uiteindelijk een nieuwe batterij gekregen van Xiro. In drie maanden tijd dus slechts 14 dagen kunnen gebruiken. Ik heb intussen TopRC gevraagd om de drone om te ruilen voor mijn geld, aangezien we het hier over een ondeugdelijk product hebben. TopRC reageert traag op mails en leest de inhoud niet, maar wimpelen je direct af met de kreet….de drone is gebruikt! Als koper heb je gelukkig bepaalde rechten, echter gaat TopRC hier volledig aan voorbij! Nooit meer een Xiro drone en nooit meer bij TopRC…wat een drama.

Gewenste Oplossing:

Geld terug en drone kosteloos geretourneerd aan TopRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door descheep