Klacht: ondertiteling Robs Tuinverbouwing

op 23 december 2017 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte M, waarom ondertiteld u Robs Tuinverbouwing niet meer. Eerder deed u dat wel, maar al een hele poos niet meer. Vind dit erg jammer. Ik ben geheel doof maar wat er gezegd wordt is voor mij niet begrijp baar. Wij horen niets, maar in vele opzichten horen wij er ook niet meer bij. U zult wel het excuus hebben, het is te duur! Ik zou zo zeggen doe hier iets mee en verander uw gedrag.

Vr. Gr. R.M.Bolt.

Gewenste Oplossing:

Als het programma ondertiteld wordt. , dat snapt u toch wel hopelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rmbolt@kpnmail.nl