Klacht: Ondanks de melding op 24 maart .

Mary Bordihn op 26 maart 2016 over Troskompas in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb geen tros kompas ontvangen 25 en 26 maart terwijl het bij een vorige klacht werd gezegd dat ik dit op donderdag moest melden omdat ik deze dan pas na het weekend zou krijgen. Nu heb ik dit gedaan op donderdag gedaan en ik heb nu voor de pasen geen exemplaar gekregen. Wat is er dit keer misgegaan?

Gewenste Oplossing:

Als dit wordt opgelost en dat het klopt als ik op donderdag de melding maak.

Beoordeling 5/10 star-3 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Troskompas

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Troskompas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door