Klacht: Onbeschofte behandeling

op 01 februari 2014 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom zojuist terug van de kapper. Ik heb donkerbruin haar en ik wou mijn haar weer naar lichtbruin verven met highlights. Zowel de manager als het personeel zeiden dat dit niet kon. De reden waarom het niet kon is niet bekend. Maar de manier waarop zij mij behandelde… Ik zou daar mijn geld achterlaten, en dan word ik zo onterecht, onbeschoft en niet aardig behandelt! Ik laat mijn geld daar achter als zij doen wat ik wil, ik betaal daar immers voor. Ik ben daar uiteindelijk met ruzie weggelopen!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag normaal behandeld willen worden, als een klant en niet als een wild dier.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fleur_013