Klacht: Onbeschoft gedrag MS de Jordaan

op 02 april 2013 over MS de Jordaan in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht over MS de Jordaan. Mijn moeder en tante hadden eind vorig jaar voor een groot gezelschap geboekt en 4 dagen van tevoren werd het geannuleerd. Daar zit je dan met je groep gasten. Nu heb ik onze reactie in het gastenboek gezet, want daar hoor je negatieve en positieve reacties te vermelden, maar wat doet de organisatie, die haalt het er direct af. Ik vind dit niet integer, je hoort ook open te staan voor kritiek als organisatie!!! Toen is er onbeschoft gereageerd toen het vier dagen van tevoren werd afgezegd, maar negatieve berichten hoor je ook te laten staan en toen het dus direct van hun website – gastenboek – werd af gehaald tot twee keer toe is het toppunt.

Gewenste Oplossing:

Negatieve berichten laten staan!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MS de Jordaan nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FransenAmanda