Klacht: onbereikbaarheid van de puzzellijnen

op 18 december 2017 over Gooi en Eemlander in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag jl. de puzzels opgelost. Zoals iedere week wilde ik doorbellen. Het kostte wel iedere keer 45 ct. maar verder dan het telef.no. van de puzzel invoeren kwam ik niet. Nooit het antwoord van “welkom bij de prijspuzzellijn. Zondag weer geprobeerd en weer niets, Vandaag weer en nu kwam ik tot mijn telef.no, invoeren (2 maal gehoord dat dat niet goed was) en daarna weekno. (2 keer gehoord niet goed) en verbinding word verbroken. Ca. totaal 10 keer gebeld a 45ct. p. minuut plus gebr. belkosten. Dit kan gewoon niet!!!! Graag antwoord. Ondertusssen dat ik dit schrijf heb ik al tig keer aan de telefoon gehoord dat ik zo spoedig mogelijk geholpen word.!!!!! Belachelijk,

Gewenste Oplossing:

Compensatie of in ieder het winnen van de oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gooi en Eemlander

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gooi en Eemlander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mariaah