Klacht: Onbehoorlijk rijgedrag

op 09 juni 2021 over KDZ Express in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meneer naderde een rontonde in Leiden waar de fietsers voorrang hebben met minimaal 80 km p/u. Hij keek niet op of om, maakte ook geen enkele aanstalte om te remmen. Het leek er zelfs op dat hij ondertussen met een telefoon in de weer was. Ik moest als fietser vol in de remmen en hij mistte mij op een haar. Dit is onacceptabel rijgedrag van een professionele weggebruiker. Als dit de norm is voor dit koerierbedrijf om op tijd te bezorgen, dat moeten ze zich schamen.

Gewenste Oplossing:

Wat mij betreft wordt het rijbewijs van deze chauffeur afgenomen of in ieder geval een rijontzegging van een aantal weken.
Eigenlijk vind ik dat dit soort chauffeurs niet op de weg horen te zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KDZ Express nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AJMMeijer