Klacht: Nuteela niet smeerbaar

op 07 februari 2018 over Nutella in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop gisteren een pot nutella van 830 gram gekocht. Prijs bijna 5 euro. De nutella is gewoon niet te smeren brood gaat kapot, beschuit breekt. Dit moet toch gewoon smeerbaar zijn. Er staat een telefoonnummer op de pot, maar daar word niet opgenomen. Kan beter een b merk kopen, die smeren wel normaal.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een nieuwe pot nutella die wel smeerkaas Is, of gecompenseerd worden in mijn aankoopbedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nutella

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nutella nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monique1108