Klacht: Nuhr is onbereikbaar

op 23 februari 2018 over Nuhr in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In d zomer van 2016 heb ik een vlucht geboekt bij NUHR. Bij de terugreis moesten wij reiskosten maken om naar het vliegveld te komen. Vluchttijd klopte niet en veel vertraging. Maar wij zijn flexibel. Na thuiskomst Heb ik een vergoeding voor de gemaakte reiskosten. Na veel mails en bellen, heb ik uiteindelijk de heer Ilker aan de lijn gehad en later een mail van hem ontvangen dat de kosten vergoed worden. Dat was in oktober 2017.
Nog steeds niets ontvangen. En het ergste van alles is dat ik nergens gehoor krijg. Op mails naar callcenter of servicecenter wordt niet geantwoord en bellen naar callcenter levert 1000 maal excuses op van een medewerker en verder niets. Zij zeggen niets voor mij te kunnen doen als de klachtenservice niet reageert en zij kunnen zelf ook niets doen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil alleen maar antwoord en mijn kosten terugkrijgen die zij beloofd hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nuhr

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nuhr nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Amari