Klacht: Nuevo Clinics onbetrouwbaar!!

op 25 januari 2014 over Nuevo Clinics in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al meer dan een week Nueovo Clinics te bereiken maar krijg niemand te pakken. Mijn gemaakte afspraak van 14.00 is opeens naar 16.00 gegaan. Ook kan ik geen nieuwe afspraken meer inplannen. Via het online contact formulier krijg ik constant een melding met een error. De telefoon blijft overgaan maar niemand neemt op en op een gegeven moment wordt er uitgedrukt. Dit bedrijf is niet te vertrouwen zo. Mijn broer kreeg bij dezelfde afspraak een e-mail dat de gel voor tandenbleken op is?? Er klopt niks hiervan

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terug willen hebben voor de behandelingen die ik gekocht heb via vakantieveilingen. het gaat om een groot bedrag. De behandelingen kunnen mij gestolen worden. Ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nuevo Clinics

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nuevo Clinics nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shokova