Klacht: Nuevo Clinics is onbereikbaar

op 21 januari 2014 over Nuevo Clinics in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar heb ik via VakantieVeilingen een veiling gewonnen waarmee ik met een bon mijn tanden zou kunnen laten bleken bij Nuevo Clinics in Utrecht.

Na het online maken van een afspraak stond er dat ik snel een mail zou krijgen om de afspraak te bevestigen. Deze mail heb ik echter nooit ontvangen. Na drie mails en tig keer bellen heb ik nog steeds geen antwoord. Ik ontvang geen enkel bericht terug en opnemen gebeurt nooit – met welke telefoon en op welk tijdstip ik ook bel.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat er fatsoenlijk met de klanten wordt omgegaan - telefoon aannemen en mails beantwoorden. Mocht dit niet het geval zijn en ik het bedrag dus voor niets heb betaald, wil ik graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nuevo Clinics

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nuevo Clinics nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mvaningen