Klacht: nog steeds wachtende op kellogg’s magic spoon

op 09 augustus 2017 over Kellogg's in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 4-10-2016 een pak kellogg’s ontbijtgranen gekocht. hier op stond: activeer je code en ontvang je magic spoon. dit heb ik allemaal gedaan. ik heb hier van ook een bevesting gekregen. echter staat het al bijna een jaar op bestelling in verwerking. ik wacht al bijna een jaar op mijn spoon.

Gewenste Oplossing:

wanneer ik de magic spoon bij de post vindt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kellogg's

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kellogg's nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door amberlynn18