Klacht: nog steeds niets

op 01 februari 2014 over NL Power in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een groene zonneband besteld en met ideal betaald. Later kreeg ik een bericht dat deze niet meer op voorraad was. Er was nog wel een blauwe, ik heb gereageerd dat ik die niet wilde en dat ze het geld maar moesten terugstorten. Na 1 week was het geld nog steeds niet teruggestort, heb toen weer een mailtje gestuurd en nogmaals een verzoek gedaan. Hierop kreeg ik het bericht dat het die dag nog overgemaakt zou worden. Nu weer 10 dagen later is er nog steeds niets teruggestort.

Gewenste Oplossing:

mijn geld teruggestort + excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NL Power

Alle klachten die gemeld zijn door dmxd12