Klacht: nog steeds in gevecht met belastingdienst over 2014

op 16 februari 2015 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mij en mijn dochter zorgtoeslag wijzigingen van 2014 bij zorgtoeslag.nl neergelegd. Tot heden ben ik met de belastingdienst in gevecht dat de gegevens nog steeds niet kloppen. Ik heb voor beiden moeten betalen en ik vraag me af waarom, want er is niets gecontroleerd en goed doorgegeven wat wel de taak voor hun was. Ik wil het geld terug hebben voor ons beiden en vind dit schandalig om mensen op deze manier te benaderen. Ik ben bekaf hierover om telkens de belastingdienst te bellen

Gewenste Oplossing:

Ik wil ons geld terug of dat het eindelijk correct bij de belastingdienst ligt want volgens hun ben ik vanaf september tot en met december niet zorgverzekerd en bij controle had de zorgtoeslag.nl dit moeten zien dat dit wel zo is

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Belastingdienst in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]