Klacht: Nog steeds geen reactie op aangifte 2016

op 18 augustus 2017 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 10 april aangifte gedaan over 2016 en krijg een leuk bedrag terug. Tot op de dag van vandaag nog geen reactie gehad, alleen dat het is aangekomen. Naar de belasting bellen is al helemaal niet fijn, want je wordt direct afgeserveerd met de mededeling dat ik maar geduld moet hebben.

Gewenste Oplossing:

Als mijn teruggave is uitbetaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door waitingforreply