Klacht: nog steeds geen pakket

op 17 juli 2015 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bestelling die 14 juli 2015 bezorgd zou worden die dus niet is gebeurt en nou sta ik zonder pakket en zonder informatie door die vertraging. Er staat op de site dat 80% is bezorgd, nou ik heb nog niks thuis gekregen. En ik heb ook nog een betaaltermijn van 1 week wat dus bijna over is en nog eens boete krijg, want ik ga ook op vakantie. Ik ben heel helemaal niet blij mee en wil mijn pakket gewoon thuis hebben.

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakket thuis uiteindelijk thuis is natuurlijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bozeontvanger