Klacht: nog steeds geen levering

op 27 januari 2014 over PrachtigKado.nl in de categorie Internetshops - Cadeau's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 16 januari naar jullie gemaild met de de klacht dat ik geen levering had gekregen en dat de firma niet reageerde op mijn mails. Op 20 januari heb ik toch nog een mail gekregen (dank zij jullie)dat mijn bestelling vast zat in Duitsland, maar dat ze een nieuwe levering zouden opsturen. Intussen weeral twee mails gestuurd naar prachtig kado, maar weeral geen antwoord.Vandaag 27 januari nog steeds niets gekregen.
Op jullie site staat nogthans dat de klacht opgelost. Niet dus.

Gewenste Oplossing:

Ik zou nog altijd heel blij zijn als ik mijn levering zou krijgen. Indien dit niet gaat wil ik toch wel graag mijn bijna 200 euro terug. Dit is voor mij nog altijd heel veel geld als je niets in de plaats krijgt

PrachtigKado.nl

Heeft op 13 februari 2014 om 11:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Reeds opgelost met de klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door PrachtigKado.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat PrachtigKado.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door dofi 2