Klacht: Nog steeds garantie op een scooter

op 29 augustus 2017 over ScooterItalia in de categorie Brommers, scooters en motoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in oktober 2016 bij Scooteritalia een scooter gekocht via Internet. In juli deze jaar heb ik schade opgelopen met de kilometerkabel. Ik heb het laten maken, maar nog geen maand later heb ik hetzelfde probleem. Ik heb wederom mijn scooter laten maken en heeft de monteur mij verteld dat het probleem bij de km aandrijving liggen en ik een vervanging bij de bedrijf waar ik de scooter kocht, scooteritalia dus, moet vragen, want er is zeker nog een garantie op. Ik heb dus op Internet gezocht naar hun contact details en bestaat de website niet meer. Ik heb mijn lening via scooterflex gehad en heb ik ook aan hun een mail gestuurd. Helaas kunnen hun mij ook niet helpen omdat hun niet meer met scooteritalia meewerken. Wat kan ik hieraan doen om de vervangende onderdelen te verkrijgen.

Gewenste Oplossing:

Als ik de vervangende onderdelen kosteloos heb ontvangen

Alle klachten die gemeld zijn door Petrot1969