Klacht: nog niets ontvangen hoe amanda mij gaat helpen

op 05 oktober 2017 over Medium Amanda in de categorie Chat sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb een aantal weken een betaling gedaan van 29,95 euro met de visatot op vandaag heb ik van haar nog niets ontvangen .daarom zou ik graag hebben dat amanda mij de nodige documenten verstuurd via mail of anders mijn geld terug.

Verbraeken An

Gewenste Oplossing:

tot op vandaag toe 5/10/2017 nog niet.En krijg veel mails toe van haar om altijd maar 29,95 euro te betalen maar sorry ik betaal niets meer .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Medium Amanda over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Medium Amanda in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Medium Amanda een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Medium Amanda

Heeft op 05 oktober 2017 om 10:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste An,

In uw bericht geeft u aan dat u niets heeft ontvangen nadat u een betaling heeft gedaan. Wij lossen dit probleem graag op. Wij sturen u een e-mail vanaf amanda@mediumamanda.nl omdat wij informatie nodig hebben om de juiste voorspelling opnieuw naar u te sturen.

Met vriendelijke groet,

Support Team Medium Amanda

Alle klachten die gemeld zijn door verbraeken