Klacht: Nog altijd geen paketje ontvangen maar wel betaald

op 22 september 2016 over Stickeroe in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een voordeelpakket besteld en betaald bij stickeroe.nl. ik bel er naar ik mail er naar en op fb probeer ik ze te bereiken maar dat haalt niks uit. Ik krijg ze niet gecontacteerd. Blijkbaar ben ik niet alleen met dit probleem en zijn er meer mensen die op hun bestelling aan het wachten zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik mijn bestelling thuis heb aan gekregen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stickeroe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stickeroe nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Stickeroe in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Stickeroe een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Stickeroe

Heeft op 20 oktober 2016 om 12:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Telefonisch contact gezocht, echter kregen wij helaas geen gehoor. We zullen blijven proberen te bellen. De voicemail hebben we ingesproken. Onze intenties zijn om de vervelende situatie zo snel mogelijk op te lossen met de klant. Verder zal ik een mailtje sturen ter attentie van het bovenstaande. Hopelijk spreken we de klant snel om het op te lossen.

Alle klachten die gemeld zijn door Inzakgezet