Klacht: Nieuws tijdens film

op 18 februari 2018 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik neem de film Op, zodat ik die onzin niet hoef te kijken.( shownieuws weer enzovoort) en dan kloppen de tijden niet eens. Mis ik een halve film. Dit is de zoveelste keer dat ik dit vervloek. Net als veel mensen in mijn omgeving. Zou graag eens weten waarom ze aan deze onzin vasthouden?

Gewenste Oplossing:

Stoppen met nieuws tussendoor

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NeeltjevanHoren