Klacht: Nieuwe hotmail is achteruitgang

op 06 oktober 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De nieuwe hotmail, welke ik sinds enkele weken gebruik, is een grote achteruitgang vergeleken bij de vorige versie. Beloftes als sneller en handiger gaan beslist niet op. Met name het openen van berichten op mijn smartphone lukt niet of gaat erg traag. Wanneer ik het bericht wil inzien, verschijnt er een selectievakje vóór het bericht. De navigatie is onlogisch en onhandig, ik zou graag de oude versie terugzien.

Gewenste Oplossing:

Niets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nancy_Veluwe